Current time: 02-25-2020, 09:19 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hosted Site + Video Issues...
03-26-2011, 03:48 AM
Post: #13
RE: Hosted Site + Video Issues...
Thank you for your response. No, the zip file doesn't remain on the server

Code:
# ls work/video
tmp

Yes, getwork.php looks correct

Code:
*.*.*.* - - [25/Mar/2011:11:13:36 -0400] "GET /work/getwork.php?video=1&location=Coresite1_IE8&key=10041bbcc7dca&pc=PC-R0&ver=261 HTTP/1.1" 200 -
*.*.*.* - - [25/Mar/2011:11:13:47 -0400] "GET /work/getwork.php?video=1&location=Coresite1_IE8&key=10041bbcc7dca&pc=PC-R0&ver=261 HTTP/1.1" 200 -
*.*.*.* - - [25/Mar/2011:11:13:57 -0400] "GET /work/getwork.php?video=1&location=Coresite1_IE8&key=10041bbcc7dca&pc=PC-R0&ver=261 HTTP/1.1" 200 -
*.*.*.* - - [25/Mar/2011:11:14:07 -0400] "GET /work/getwork.php?video=1&location=Coresite1_IE8&key=10041bbcc7dca&pc=PC-R0&ver=261 HTTP/1.1" 200 -
*.*.*.* - - [25/Mar/2011:11:14:18 -0400] "GET /work/getwork.php?video=1&location=Coresite1_IE8&key=10041bbcc7dca&pc=PC-R0&ver=261 HTTP/1.1" 200 -
*.*.*.* - - [25/Mar/2011:11:14:28 -0400] "GET /work/getwork.php?video=1&location=Coresite1_IE8&key=10041bbcc7dca&pc=PC-R0&ver=261 HTTP/1.1" 200 -

I was thinking about Avisynth as well. Avisynth is installed in C:\Program Files\AviSynth 2.5. Is there anything I need to do once I run the installer for Avisynth? x264.exe does reside in the same directory as urlBlast.exe which is C:\Program Files\urlblast

Thanks again!

-Dv
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Hosted Site + Video Issues... - Aaron - 03-09-2010, 01:55 PM
RE: Hosted Site + Video Issues... - Aaron - 03-09-2010, 03:01 PM
RE: Hosted Site + Video Issues... - Aaron - 03-10-2010, 04:34 AM
RE: Hosted Site + Video Issues... - Aaron - 03-10-2010, 05:00 AM
RE: Hosted Site + Video Issues... - Aaron - 03-10-2010, 06:02 AM
RE: Hosted Site + Video Issues... - Aaron - 03-10-2010, 07:28 AM
RE: Hosted Site + Video Issues... - mydigitalvoid - 03-26-2011 03:48 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)