Current time: 06-01-2020, 05:53 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Keep-Alive showing as not enabled but as far as i know it is
07-27-2010, 09:30 PM
Post: #2
RE: Keep-Alive showing as not enabled but as far as i know it is
(07-27-2010 06:47 PM)shaun.longhurst Wrote:  http://www.webpagetest.org/result/100727_1XAK/

The above test shows as keep alive not enabled. But as far as I am aware it is. Here is my header out put from firebug

Keep-Alive timeout=4, max=100
Connection Keep-Alive

I have looked through regarding the IE specific settings for turning off keep alive but this is only set within the ssl vhosts and not in any of the main apache config files.

Is there something else I am missing to get keep alives to show as enabled?

Cheers

Nothing in a rogue .htaccess file?

Here are the headers from the test: http://www.webpagetest.org/result/100727.../#request1

Connection: close

If you're getting proper keep-alives in Firefox then there has to be a BrowserMatch setting somewhere in the configs that is breaking stuff. What does the BrowserMatch in the ssl vhost look like? It might be worth narrowing it if it covers ALL IE browsers and only have it apply for IE5 and below to see if that rule is getting hit for some reason (or just remove it temporarily to test).
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Keep-Alive showing as not enabled but as far as i know it is - pmeenan - 07-27-2010 09:30 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)