Current time: 11-26-2020, 11:51 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Private Instance Problems
03-08-2011, 01:47 AM
Post: #2
RE: Private Instance Problems
Does the location and location key match between the server (locations.ini) and agent (urlblast.ini)? If you tweaked the locations.ini on the server but didn't make the corresponding change to urlblast.ini that would explain it.

Otherwise the investigation would basically follow:

- Look in the <document root>/work/jobs/<location> folder on the server and make sure the job file is there (should be if it is being marked as being at the head of the queue)

- Check the access logs for the work/getWork.php calls to make sure the server is seeing the requests from urlBlast and make sure the location in the requests matches the directory name

Beyond that it's possible to turn on more debugging but probably not worth it because most other conditions would result in the test having "started" and just never complete.

Thanks,

-Pat
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Private Instance Problems - ksenkowski - 03-08-2011, 01:36 AM
RE: Private Instance Problems - pmeenan - 03-08-2011 01:47 AM
RE: Private Instance Problems - ksenkowski - 03-08-2011, 02:17 AM
RE: Private Instance Problems - pmeenan - 03-11-2011, 12:52 AM
RE: Private Instance Problems - ksenkowski - 03-11-2011, 04:00 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)