Current time: 08-21-2018, 07:06 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
captcha fail : no captcha displayed
01-28-2018, 11:26 PM
Post: #1
captcha fail : no captcha displayed
"advanced test" works directly.
"simple test" fails because of "captcha failure" while no captcha was displayed.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-29-2018, 01:18 AM
Post: #2
RE: captcha fail : no captcha displayed
Thanks. I rolled out recaptcha yesterday but missed all of the other test entry points besides the main form. They should all work now.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-29-2018, 05:24 PM
Post: #3
RE: captcha fail : no captcha displayed
Saw your Tweet about adding this, hopefully it stops those long queues from bots.

I also spotted the error on the 'Re-run the test' button.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-30-2018, 12:15 AM
Post: #4
RE: captcha fail : no captcha displayed
(01-29-2018 05:24 PM)clubberz Wrote:  Saw your Tweet about adding this, hopefully it stops those long queues from bots.

I also spotted the error on the 'Re-run the test' button.

Thanks. That should also work now. To be safe I just searched for all calls to runtest.php and I'm pretty sure they are all covered now.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-20-2018, 07:15 AM
Post: #5
RE: captcha fail : no captcha displayed
2018 same issue again with chrome. I cant use test it allmost allways says "Failed recaptcha validation. Please go back and try submitting your test again". I unactivated adblock but to no avail.

On firefox, google photo-recognition captcha displays fine.
On chrome, nothing is displayed but this stupid "failed recaptcha"
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-20-2018, 11:38 PM
Post: #6
RE: captcha fail : no captcha displayed
If you run tests while logged in (noow that you have a forum account I assume you are also logged in) there should be no recaptcha check.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-21-2018, 05:41 AM
Post: #7
RE: captcha fail : no captcha displayed
Thanks for answering and for all the work around providing this tool

Maybe i i should post a new topic but 1) i'm connected 2) the test now launches, but errors "Invalid Browser Selected: IE 11" hélas, IE11 is the only choice...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-21-2018, 07:59 AM
Post: #8
RE: captcha fail : no captcha displayed
What location are you selecting to run the tests from?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)