Current time: 09-26-2020, 01:24 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WPT 2.5 opening two windows (1 blank, 2 webpage)
12-01-2011, 10:54 AM
Post: #1
WPT 2.5 opening two windows (1 blank, 2 webpage)
Hi,

First time posting, but I'm having an issue setting up a private instance using webpagetest 2.5

I'm running on Win 7 32bit, with IE 8, and I have installed dummynet, enabled apache settings, and php's gd,zlib (zlib.output_compression = On, assuming this is enabling it?), and curl.

The issue I'm having is that I getting "The test completed but there were no successful results". I also observed two IE windows opening. One with the actual URL that I inputted and the other is just blank.

Any ideas? I have been struggling with this for the last few days and would greatly appreciate any insight.


Here is my urlBlast.ini:

[Configuration]
Startup Delay=30
Log File=c:\webpagetest\log\log
Timeout=120
use current account=1
debug=1
; Where to get work from
Url Files Url=http://127.0.0.1/work/
Location=Test_IE
;Key=TestKey123

Here is my locations.ini:
[locations]
1=Test_location
default=Test_location

[Test_location]
1=Test_IE
default=Test_IE
label=Test Location

[Test_IE]
browser=IE 8
latency=0
label="Test Location - IE 8"
;browserExe=pagetest.exe
;key=TestKey123


Here is my log:
2011/11/30 16:46:59 -1 0 1 0 0 URLBlast Started
2011/11/30 16:46:59 -1 0 1 4 0 CPU String Intel® Core™2 Duo CPU T7700 @ 2.40GHz
2011/11/30 16:46:59 -1 0 1 5 2394 CPU MHz
2011/11/30 16:46:59 -1 0 1 6 3070 Total RAM (MB)
2011/11/30 16:46:59 -1 0 1 7 57228 Disk Size (MB)
2011/11/30 16:46:59 -1 0 1 8 27452 Disk Free (MB)
2011/11/30 16:46:59 -1 0 1 9 6 OS Version Windows 7 Service Pack 1 (6.1.7601 SP 1.0 Suite 0x00000100 Product 1)
2011/11/30 16:46:59 -1 0 1 10 0 Computer Name RWC-RTE-LNR
2011/11/30 16:46:59 -1 0 1 19 0 Info Screen: 1920 x 1200 - 32 bpp
2011/11/30 16:46:59 -1 0 1 11 8 IE Version 8.0.7601.17514
2011/11/30 16:46:59 -1 0 1 12 304 URLBlast Version 2.2.0.304
2011/11/30 16:46:59 -1 0 1 20 0 Debug Running cmd /C "C:\webpagetest\dummynet\ipfw.cmd" in C:\webpagetest\dummynet\
2011/11/30 16:47:00 -1 0 1 20 0 Debug Initializing WinPCap
2011/11/30 16:47:00 -1 0 1 20 0 Debug Current WinPCap Version: WinPcap version 4.1.2 (packet.dll version 4.1.0.2001), based on libpcap version 1.0 branch 1_0_rel0b (20091008)
2011/11/30 16:47:00 -1 0 1 20 0 Debug Initializing WinPCap Complete
2011/11/30 16:47:00 -1 0 1 20 0 Debug Waiting for startup synchronization
2011/11/30 16:47:00 -1 0 1 20 0 Debug Running...
2011/11/30 16:47:00 -1 0 1 20 0 Debug Requesting work from 127.0.0.1/work/getwork.php?location=Test_IE&key=&pc=RWC-RTE-LNR
2011/11/30 16:47:00 -1 0 1 20 0 Debug Job of type 'text/plain' received
2011/11/30 16:47:00 -1 0 1 20 0 Debug Work request response was empty
2011/11/30 16:47:15 -1 0 1 20 0 Debug Requesting work from 127.0.0.1/work/getwork.php?location=Test_IE&key=&pc=RWC-RTE-LNR
2011/11/30 16:47:15 -1 0 1 20 0 Debug Job of type 'text/plain' received
2011/11/30 16:47:15 -1 0 1 20 0 Debug Url to be tested: http://www.google.com
2011/11/30 16:47:15 -1 0 1 20 0 Debug Flushing DNS cache
2011/11/30 16:47:15 -1 0 1 20 0 Debug DnsFlushResolverCache returned 1
2011/11/30 16:47:15 -1 0 1 20 0 Debug Executing 'ipconfig.exe /flushdns'
2011/11/30 16:47:15 -1 0 1 20 0 Debug Successfully ran 'ipconfig.exe /flushdns'
2011/11/30 16:47:15 -1 0 1 20 0 Debug Launching... user='rte', path='C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe', command line='"C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" about:blank'
2011/11/30 16:47:15 -1 0 1 3 0 Browser Launched Cleared Cache-Run_1^http://www.google.com
2011/11/30 16:47:15 -1 0 1 20 0 Debug Uploading 22 byte file C:\ProgramData\urlblast\111201_XT_D-1.zip
2011/11/30 16:47:16 -1 0 1 20 0 Debug Flushing DNS cache
2011/11/30 16:47:16 -1 0 1 20 0 Debug DnsFlushResolverCache returned 1
2011/11/30 16:47:16 -1 0 1 20 0 Debug Executing 'ipconfig.exe /flushdns'
2011/11/30 16:47:16 -1 0 1 20 0 Debug Successfully ran 'ipconfig.exe /flushdns'
2011/11/30 16:47:16 -1 0 1 20 0 Debug Launching... user='rte', path='C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe', command line='"C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" about:blank'
2011/11/30 16:47:16 -1 0 1 3 0 Browser Launched Cached-Run_1^http://www.google.com
2011/11/30 16:47:16 -1 0 1 20 0 Debug Uploading 22 byte file C:\ProgramData\urlblast\111201_XT_D-1.zip
2011/11/30 16:47:16 -1 0 1 20 0 Debug Requesting work from 127.0.0.1/work/getwork.php?location=Test_IE&key=&pc=RWC-RTE-LNR
2011/11/30 16:47:16 -1 0 1 20 0 Debug Job of type 'text/plain' received
2011/11/30 16:47:16 -1 0 1 20 0 Debug Work request response was empty
2011/11/30 16:47:31 -1 0 1 20 0 Debug Requesting work from 127.0.0.1/work/getwork.php?location=Test_IE&key=&pc=RWC-RTE-LNR
2011/11/30 16:47:31 -1 0 1 20 0 Debug Job of type 'text/plain' received
2011/11/30 16:47:31 -1 0 1 20 0 Debug Work request response was empty
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-01-2011, 11:59 PM
Post: #2
RE: WPT 2.5 opening two windows (1 blank, 2 webpage)
It looks like it is launching the repeat view test 1 second after the first view which means something went really wrong.

- Is UAC disabled?
- Do you have any antivirus or browser plugins installed that might be conflicting?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-27-2012, 08:49 AM
Post: #3
RE: WPT 2.5 opening two windows (1 blank, 2 webpage)
(12-01-2011 11:59 PM)pmeenan Wrote:  It looks like it is launching the repeat view test 1 second after the first view which means something went really wrong.

- Is UAC disabled?
- Do you have any antivirus or browser plugins installed that might be conflicting?

Sorry for this really late reply. I'm still facing the issue.

UAC is disabled: control-panel --> System and Security --> Change User Account Control settings --> Moved the bar all the way down to "Never Notify"

All IE plugins have been disabled.

If I select only "First view only ", then I just see an "about:blank" window appear (no other windows).

Any ideas?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)