Current time: 12-05-2020, 01:37 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
urlBlast cannot create user1
12-23-2011, 04:06 AM
Post: #1
urlBlast cannot create user1
When I start urlBlast, it hangs and becomes unresponsive, and eventually needs to be killed.

Event log shows "user1" getting created and then deleted. The log file claims that "user1" cannot be created (see below).

Any ideas?

Thanks,
James.

2011/12/22 17:43:41 -1 80 1 0 0 URLBlast Started
2011/12/22 17:43:41 -1 80 1 4 0 CPU String Intel® Xeon® CPU L5420 @ 2.50GHz
2011/12/22 17:43:41 -1 80 1 5 2493 CPU MHz
2011/12/22 17:43:41 -1 80 1 6 12282 Total RAM (MB)
2011/12/22 17:43:41 -1 80 1 7 285465 Disk Size (MB)
2011/12/22 17:43:41 -1 80 1 8 261382 Disk Free (MB)
2011/12/22 17:43:41 -1 80 1 9 6 OS Version Windows Server 2008 (6.1.7600 SP 0.0 Suite 0x00000110 Product 3)
2011/12/22 17:43:41 -1 80 1 10 0 Computer Name LSPPT080
2011/12/22 17:43:41 -1 80 1 19 0 Info Screen: 1920 x 1080 - 16 bpp
2011/12/22 17:43:41 -1 80 1 11 8 IE Version 8.0.7600.16385
2011/12/22 17:43:41 -1 80 1 12 280 URLBlast Version 2.2.0.280
2011/12/22 17:43:41 -1 80 1 18 0 Error Failed to create user account 'user1'
2011/12/22 17:43:41 -1 80 1 18 0 Error Logon failed for 'user1'
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-23-2011, 04:20 AM
Post: #2
RE: urlBlast cannot create user1
Try adding:

Code:
use current account=1

to urlblast.ini. Sounds like the user account that is being used to launch urlblast doesn't have permissions to create other accounts.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-23-2011, 04:50 AM (This post was last modified: 12-23-2011 05:45 AM by jbouressa@homeaway.com.)
Post: #3
RE: urlBlast cannot create user1
I've added that line, but it does not appear to be changing the behavior.
We had a password complexity problem. We fixed it like so:

http://screencast.com/t/biFZsEd1

This has the agent in a state where it can run, but it still isn't contacting our pagetest server to ask for work. Is there a debug mode I can turn on?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-23-2011, 06:02 AM
Post: #4
RE: urlBlast cannot create user1
if you add debug=1 to urlblast.ini it should log more to the log. Strange that the "use current account" flag didn't work, it doesn't even go down the code path of trying to create the account when that is set.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-23-2011, 07:16 AM
Post: #5
RE: urlBlast cannot create user1
It's running now, but I never see a browser pop up, and it keeps uploading empty test results. Do non-VMware nodes require a physical monitor for this to work? Will it work if you're just remote desktop'ed in?

Thank you,
James.

log snippet:

Requesting work from XXX/work/getwork.php?location=XXX&key=XXX&pc=XXX
Job of type 'text/plain; charset=UTF-8' received
Url to be tested: http://XXX
Flushing DNS cache
DnsFlushResolverCache returned 1
Executing 'ipconfig.exe /flushdns'
Successfully ran 'ipconfig.exe /flushdns'
Uploading 22 byte file C:\ProgramData\urlblast\111222_V5_4R4YS-1.zip
Flushing DNS cache
DnsFlushResolverCache returned 1
Executing 'ipconfig.exe /flushdns'
Successfully ran 'ipconfig.exe /flushdns'
Uploading 22 byte file C:\ProgramData\urlblast\111222_V5_4R4YS-1.zip
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-24-2011, 12:58 AM
Post: #6
RE: urlBlast cannot create user1
Did you install dummynet? It looks like that is what is failing and it's the most common reason that the browser doesn't launch. If you're on 64-bit windows than you need to add a "connectivity=LAN" to the loaction information on the server so it doesn't attempt to do traffic shaping.

A physical monitor isn't required.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-24-2011, 03:09 AM
Post: #7
RE: urlBlast cannot create user1
where do you put "connectivity=LAN"?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-24-2011, 03:30 AM
Post: #8
RE: urlBlast cannot create user1
In locations.ini in the definition for the leaf node(s). (Same section that has browser=)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)