Current time: 12-11-2019, 08:37 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Installed Private Instance
12-27-2011, 11:14 AM
Post: #1
Installed Private Instance
Its running the test just fine, the only problem I have is I do not get a waterfall and screen shot on the test. If I go to screen shot in the top menu its there.

Any idea on what I have gotten wrong.

I feel so close, just need to dial it in a little more now. Also kinda sketchy on how to get firefox and chrome in the mix.

Thx
suttles
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-28-2011, 12:15 AM
Post: #2
RE: Installed Private Instance
Sounds like your php install on the server doesn't have the gd library installed. It is used for generating the thumbnails.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-28-2011, 07:02 AM
Post: #3
RE: Installed Private Instance
(12-27-2011 11:14 AM)suttles Wrote:  Its running the test just fine, the only problem I have is I do not get a waterfall and screen shot on the test. If I go to screen shot in the top menu its there.

Any idea on what I have gotten wrong.

I feel so close, just need to dial it in a little more now. Also kinda sketchy on how to get firefox and chrome in the mix.

Thx
suttles

Found Solution thanks to Patrick, ran yum install php-gd and it works great now.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)