MyBB Internal: One or more warnings occured. Please contact your administrator for assistance.
Private Instance: Issue not completing test
Current time: 10-01-2020, 02:38 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Private Instance: Issue not completing test
01-07-2012, 05:13 AM
Post: #1
Private Instance: Issue not completing test
Hi all,
I installed the private instance according to the docs - but am having trouble with a test actually completing. All I get is:

Code:
Waiting behind 2 other tests...

but it never actually advanced past that. I have changed the .sample files as noted in the docs - and other than that, the only other mod I have done is substitute the ShowSlow beacon URL to a private install I have of that.

I believe I might be getting mixed up on is:

Code:
There are several settings files in the settings folder that can be used to configure the site.  Make a copy of all of the .sample files (removing the .sample extension) as a template for your configuration settings.  Most of the settings can be used as-is with the exception of locations.ini (particularly if you are configuring more than one test location).

Is there something specific I should be changing on here? I'm trying to use this on a Mac (with Firefox) if that makes... any difference at all. Any help would be greatly appreciated. Thanks!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Private Instance: Issue not completing test - yellowhousedesign - 01-07-2012 05:13 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)