Current time: 12-16-2019, 05:36 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Using HTTPS
07-17-2012, 07:45 PM
Post: #1
Using HTTPS
Hi,

I am trying to use our local WPT instance exclusively over HTTPS.
Sadly, after starting a test the following redirect goes to HTTP (which the firewall in our case blocks).

Is there any way to switch the whole site to HTTPS?

Cheers,
Fabian
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-18-2012, 05:33 AM
Post: #2
RE: Using HTTPS
I think consuming results should work over https, I just never tried the path for submitting. If you patch runtest.php there are 2 lines of code that list:

Code:
header("Location: http://

Switching to https should fix the issue with the redirect. I've never tried connecting the test agents over https either though so I'm not 100% sure the tests themselves will run.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-23-2012, 07:48 PM
Post: #3
RE: Using HTTPS
The test agents arre running on the same machine as the webserver, so that should not be a problem, right?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-24-2012, 01:22 AM
Post: #4
RE: Using HTTPS
Good point. As long as the web server is listening for both HTTP and HTTPS then it should be fine.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-24-2012, 05:54 PM
Post: #5
RE: Using HTTPS
Yeah, it does. Only the Firewalls on the network block port 80 to the machine. So far it seems to work well.

Only video doesn't work, but that is another matter Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)