Current time: 10-18-2019, 11:37 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The test completed but there were no successful results.
07-12-2013, 02:50 PM
Post: #1
The test completed but there were no successful results.
hello,

Any idea why I cannot get results for pixelar.com.mx
this is not a new website.

I am getting this error:
The test completed but there were no successful results.

Regards
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-16-2013, 11:12 PM
Post: #2
RE: The test completed but there were no successful results.
What location and browser are you using for testing? The site is unreachable right now but you'd still get that back as a result: http://www.webpagetest.org/result/130716...14b87d484/
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-17-2013, 05:14 AM
Post: #3
RE: The test completed but there were no successful results.
I used Los Angeles with any browser
Denver with Chrome

(07-16-2013 11:12 PM)pmeenan Wrote:  What location and browser are you using for testing? The site is unreachable right now but you'd still get that back as a result: http://www.webpagetest.org/result/130716...14b87d484/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-17-2013, 05:17 AM
Post: #4
RE: The test completed but there were no successful results.
The site is unreachable for me right now (on my desktop) - is it actually up?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-17-2013, 05:29 AM
Post: #5
RE: The test completed but there were no successful results.
Its up and working, little bit funny with the dns propagation checker
everything works perfect with http://www.pixelar...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-17-2013, 10:13 AM
Post: #6
RE: The test completed but there were no successful results.
Might be something specific with a few of the locations. I'll see if I can track it down but it looks like it is working from Dulles: http://www.webpagetest.org/result/130717...2331e8aae/

Wouldn't be a problem with your site - in those cases you should get results but an error. Something in my code may be crashing when it is processing your page.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-17-2013, 10:21 AM
Post: #7
RE: The test completed but there were no successful results.
No problem, thank you for all your support, I really appreciate it.
I thought it was something with the website.

Regards

(07-17-2013 10:13 AM)pmeenan Wrote:  Might be something specific with a few of the locations. I'll see if I can track it down but it looks like it is working from Dulles: http://www.webpagetest.org/result/130717...2331e8aae/

Wouldn't be a problem with your site - in those cases you should get results but an error. Something in my code may be crashing when it is processing your page.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-21-2013, 02:21 AM
Post: #8
RE: The test completed but there were no successful results.
There's a very useful site at http://www.downforeveryoneorjustme.com

It tells you if a site is down for everyone or just you...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)