Current time: 12-08-2019, 08:32 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Running Tests in Chrome doesn't fill "URL" or "Event URL" of the raw csv files
08-06-2013, 04:22 AM (This post was last modified: 08-06-2013 04:27 AM by timvisher.)
Post: #1
Running Tests in Chrome doesn't fill "URL" or "Event URL" of the raw csv files
Title says it all. I have a private instance set up and when I run things through IE 8 those fields get filled in fine but when I run them through Chrome every one of the lines has those fields as `""`.

Thoughts?

Oh, and it does work on the public instance. So I'm sure something wonky is happening because of my set up. http://192.168.56.100/results.php?test=130805_ED_1
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-06-2013, 05:31 AM
Post: #2
RE: Running Tests in Chrome doesn't fill "URL" or "Event URL" of the raw csv files
Sorry, those were added recently as I bring wptdriver up to feature parity with urlblast. If you grab the latest agent it should work for your private instance: https://sites.google.com/a/webpagetest.o...est-Agents
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-07-2013, 03:09 AM
Post: #3
RE: Running Tests in Chrome doesn't fill "URL" or "Event URL" of the raw csv files
got it. I'm trying this route. I was able to work around it in post from Clojure. It was just one more level of aggregation.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)