Current time: 12-08-2019, 10:08 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
testing nginx - page not loading
08-26-2013, 05:13 PM
Post: #1
testing nginx - page not loading
any idea why my site doesn't appear?

this is my first nginx server...
page doesn't display in http://www.webpagetest.org/result/130826_GE_6Y2/

Page shows up in some, but not all, other online tools. Ex, here is shows up
http://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/

here is fails
http://www.gidnetwork.com/tools/gzip-test.php
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-27-2013, 12:12 AM
Post: #2
RE: testing nginx - page not loading
Looks like something is seriously screwed up on the server but it's impossible to tell from the outside. I'd recommend looking at your logs and firewall configs.

I ran 3 runs and it looks like one eventually worked (though it took > 70 seconds for the base page): http://www.webpagetest.org/result/130826...102d0e52d/

Looking at the tcpdump for one of the failed runs, the HTTP response for the base page is not HTTP: http://cloudshark.org/captures/e97836167...m%20eq%203 (frame #44 is the first bit of the response).
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-27-2013, 04:14 AM (This post was last modified: 08-27-2013 04:14 AM by Jesse Gersenson.)
Post: #3
RE: testing nginx - page not loading
(08-27-2013 12:12 AM)pmeenan Wrote:  Looks like something is seriously screwed up on the server but it's impossible to tell from the outside. I'd recommend looking at your logs and firewall configs.

Nice one, Patrick! Indeed nginx config was screwed up. Moving index.php to the end of this line, from someplace in the middle, fixed things

Code:
server {
    listen 80;
    listen [::]:80 default_server ipv6only=on;

    root /usr/share/nginx/html;
    index index.html index.htm index.php;
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-28-2013, 05:23 PM (This post was last modified: 08-28-2013 06:20 PM by Jesse Gersenson.)
Post: #4
RE: testing nginx - page not loading
Have moved the server to digitalocean.com and, on the first day or using it, was getting pop up messages saying they were under a ddos attack.

Anyway, here is the result
http://www.webpagetest.org/result/130828_3P_7CK/

The server is supposed to be in Holland but the results say Russia. ??

another strange lag after first request:
http://www.webpagetest.org/result/130828...1/details/

any idea what could cause the lag? the html is a simple static file.

other results:
with css removed
http://www.webpagetest.org/result/130828...1/details/

with css removed and a bunch of divs removed
http://www.webpagetest.org/result/130828_JM_9AE/

nginx + varnish
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)