Current time: 12-13-2019, 05:59 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brussels very slow / no test data
12-03-2013, 12:17 AM
Post: #1
Brussels very slow / no test data
Hi,

is Brussles having connection issues or something?

I ran a few tests for a customer and got a lot of "Test Error: Data is missing." on Chrome (also some on IE9, but not as bad):
http://www.webpagetest.org/result/131202_2Z_KZE/
So I ran it a second test, same result:
http://www.webpagetest.org/result/131202_W8_MJ9/
A comparison with google.de failed completely:
http://www.webpagetest.org/result/131202_1D_MWV/

On other European test server there no such issues (Amsterdam, Paris, Falkenstein).

In general Brussels feels really slow - no matter what browser - and literally takes minutes to test pages with 2 to 7 seconds complete time. Looks like the server is in over its head. Wink
Is that a known issue?

Thanks,
Martin
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-03-2013, 05:24 PM
Post: #2
RE: Brussels very slow / no test data
brussels is working ok for me. usual time to start a test. 0.3 sec TTFB. first run completed in under 3 sec. no blank pages. all runs complete.
you still experiencing issues?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-07-2013, 07:22 AM
Post: #3
RE: Brussels very slow / no test data
Hmm, Brussles doesn't like me:
http://www.webpagetest.org/result/131206_WM_10C3/

Still working for you? *confused*
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)