MyBB Internal: One or more warnings occured. Please contact your administrator for assistance.
issues with WPTDriver and empty results
Current time: 07-07-2020, 11:14 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
issues with WPTDriver and empty results
05-21-2014, 11:27 AM (This post was last modified: 05-21-2014 12:08 PM by chicagorajesh.)
Post: #1
issues with WPTDriver and empty results
Patrick,
I was trying to install the Private instance with WPTdriver for Chrome.
copied my wptdriver.ini and locations.ini tot his thread.

path for wpt-www : C:\Apache24\htdocs\wpt-www
path for agent: C:\wpt-agent

When i try to run the tests,it starts and keeps on testing for ever and doesn't launch Chrome browser or provide any errors or results.
I did check the jobs and it is being created in the work folder under Test.

Also,attached install snapshot and Dummynet snapshot.

==================================
Locations.ini

[locations]
1=Test_loc
;2=Public_Dulles
default=Test_loc

;
; These are the top-level locations that are listed in the location dropdown
; Each one points to one or more browser configurations
;

[Test_loc]
1=Test
;2=IE
label=Test Location

;
; Tese are the browser-specific configurations that match the configurations
; defined in the top-level locations. Each one of these MUST match the location
; name configured on the test agent (urlblast.ini or wptdriver.ini)
;
;[IE]
;browser=IE 11
;latency=0
;label="Local - IE 11"
;browserExe=pagetest.exe
;key=TestKey123


;
; For a wptdriver configuration (chrome, firefox), the browser labels here
; MUST match the labels used in wptdriver.ini
;

[Test]
browser=Chrome
latency=0
label="Test Location"
localDir="C:\Apache24\htdocs\wpt-www\work"
key=TestKey123

;
; This is an exaple of a "remote" configuration where tests can be proxied to a remote
; webpagetest instance. The test will be run by the remote server but the results


==============================================
wptdriver.ini
[WebPagetest]
url=http://127.0.0.1
location=Test
browser=Chrome
Time Limit=300
key=TestKey123
;Automatically install and update support software (Flash, Silverlight, etc)
;software=http://www.webpagetest.org/installers/software.dat
debug=1

[Chrome]
exe="C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
options='--load-extension="%WPTDIR%\extension" --user-data-dir="%PROFILE%" --no-proxy-server'
;installer=http://www.webpagetest.org/installers/browsers/chrome.dat
key=TestKey123
=====================================================

(05-21-2014 11:27 AM)chicagorajesh Wrote:  Patrick,
I was trying to install the Private instance with WPTdriver for Chrome.
copied my wptdriver.ini and locations.ini tot his thread.

path for wpt-www : C:\Apache24\htdocs\wpt-www
path for agent: C:\wpt-agent

When i try to run the tests,it starts and keeps on testing for ever and doesn't launch Chrome browser or provide any errors or results.
I did check the jobs and it is being created in the work folder under Test.

Also,attached install snapshot and Dummynet snapshot.

==================================
Locations.ini

[locations]
1=Test_loc
;2=Public_Dulles
default=Test_loc

;
; These are the top-level locations that are listed in the location dropdown
; Each one points to one or more browser configurations
;

[Test_loc]
1=Test
;2=IE
label=Test Location

;
; Tese are the browser-specific configurations that match the configurations
; defined in the top-level locations. Each one of these MUST match the location
; name configured on the test agent (urlblast.ini or wptdriver.ini)
;
;[IE]
;browser=IE 11
;latency=0
;label="Local - IE 11"
;browserExe=pagetest.exe
;key=TestKey123


;
; For a wptdriver configuration (chrome, firefox), the browser labels here
; MUST match the labels used in wptdriver.ini
;

[Test]
browser=Chrome
latency=0
label="Test Location"
localDir="C:\Apache24\htdocs\wpt-www\work"
key=TestKey123

;
; This is an exaple of a "remote" configuration where tests can be proxied to a remote
; webpagetest instance. The test will be run by the remote server but the results


==============================================
wptdriver.ini
[WebPagetest]
url=http://127.0.0.1
location=Test
browser=Chrome
Time Limit=300
key=TestKey123
;Automatically install and update support software (Flash, Silverlight, etc)
;software=http://www.webpagetest.org/installers/software.dat
debug=1

[Chrome]
exe="C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
options='--load-extension="%WPTDIR%\extension" --user-data-dir="%PROFILE%" --no-proxy-server'
;installer=http://www.webpagetest.org/installers/browsers/chrome.dat
key=TestKey123
=====================================================

Also my machine is 64 bit Windows 7


Attached File(s) Image(s)
       
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
issues with WPTDriver and empty results - chicagorajesh - 05-21-2014 11:27 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)