Current time: 09-16-2019, 10:27 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
www.facebook.com - ping display error 302
06-15-2014, 05:14 PM (This post was last modified: 06-15-2014 05:15 PM by alouty.)
Post: #1
www.facebook.com - ping display error 302
I have a Facebook social plugin and Facebook display error 302 with 993ms when page tested. What is the solution?

http://www.webpagetest.org/result/140615...1/details/

Quote:URL: https://www.facebook.com/connect/ping?cl...e&sdk=joey
Host: http://www.facebook.com
IP: 173.252.74.22
Location: Menlo Park, CA
Error/Status Code: 302
Client Port: 4500
Start Offset: 4.079 s
DNS Lookup: 27 ms
Initial Connection: 245 ms
SSL Negotiation: 442 ms
Time to First Byte: 279 ms
Content Download: ms
Bytes In (downloaded): 0.7 KB
Bytes Out (uploaded): 0.9 KB

Quote:GET /connect/ping?client_id=603935506344919&domain=www.thejobs.com.my&origin=1&redirect_uri=http%3A%2F%2Fstatic.ak.facebook.com%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2FV8​0PAcvrynR.js%3Fversion%3D41%23cb%3Df304aadd09ad024%26domain%3Dwww.thejobs.com.my​%26origin%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.thejobs.com.my%252Ff120e9c4b563171%26relation​%3Dparent&response_type=token%2Csigned_request%2Ccode&sdk=joey HTTP/1.1
Accept: image/gif, image/jpeg, image/pjpeg, image/pjpeg, application/x-ms-application, application/x-ms-xbap, application/vnd.ms-xpsdocument, application/xaml+xml, */*
Referer: http://www.thejobs.com.my/
Accept-Language: en-us
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.2; Trident/4.0; Data Center; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.5.21022; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; PTST 2.377)
Accept-Encoding: gzip, deflate
Host: http://www.facebook.com
Connection: Keep-Alive

Quote:HTTP/1.1 302 forced.302
Location: http://static.ak.facebook.com/connect/xd...known_user
X-Content-Type-Options: nosniff
Pragma: no-cache
X-XSS-Protection: 0
Cache-Control: private, no-cache, no-store, must-revalidate
Expires: Sat, 01 Jan 2000 00:00:00 GMT
X-UA-Compatible: IE=edge
Content-Type: text/html; charset=utf-8
X-FB-Debug: OUFw6W8UBEJi0HdLgHrD29cP48lSecgWDQ+5IQsSM50+TzXC8NKOcddYa3nNmvTtqqmXg7ZbCDaRVxus​P5NCIw==
Date: Sun, 15 Jun 2014 06:57:49 GMT
Connection: keep-alive
Content-Length: 0
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-17-2014, 04:50 AM
Post: #2
RE: www.facebook.com - ping display error 302
302 is a redirect, not an error and I assume it's how that specific beacon is implemented on facebook's side. Given the "ping" name I assume it's some form of tracking. Are there any options for the plugin you have embedded? Are you embedding the widget asynchronously (not with a blocking script tag)? Usually they're pretty good at not blocking onload.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-18-2014, 01:18 AM
Post: #3
RE: www.facebook.com - ping display error 302
(06-17-2014 04:50 AM)pmeenan Wrote:  302 is a redirect, not an error and I assume it's how that specific beacon is implemented on facebook's side. Given the "ping" name I assume it's some form of tracking. Are there any options for the plugin you have embedded? Are you embedding the widget asynchronously (not with a blocking script tag)? Usually they're pretty good at not blocking onload.
My plugin code :
Quote: <body id="theme-default">
<!--START FB Like-->
<div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1&appId=603935506344919";
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><!--END FB Like-->

Code:
<!-- START FB Like Box -->
<div class="group edge">
<div class="wrap-ribbon left-edge fork stitch lblue"><span>Like THEJOBS on Facebook</span></div>
                    </div>
<div class="fb-like-box" data-href="https://www.facebook.com/thejobs.com.my" data-width="250" data-height="180" data-colorscheme="light" data-show-faces="true" data-header="false" data-stream="false" data-show-border="false"></div><!-- END FB Like Box -->
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-18-2014, 11:25 PM
Post: #4
RE: www.facebook.com - ping display error 302
Looks about as async as you will be able to control on your side. I wouldn't worry about it at this point since the only thing it is affecting is the facebook widget itself. If you REALLY want to get it out of the way you can run the script in an onload handler but the user experience will be the same (it just won't count towards your onload time).
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)