Current time: 04-03-2020, 09:31 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Repetitive Error when testing site
08-18-2014, 03:03 AM
Post: #1
Repetitive Error when testing site
Hello,

This might sound like a silly question but I keep on getting this error.


The testing completed but failed.
Failed to configure IPFW/dummynet. Is it installed?
Waterfall Screen Shot Video
First View: Test Data Missing
Repeat View: Test Error: Skipped repeat view, first view failed: Failed to configure IPFW/dummynet. Is it installed?

Before testing was always fine, without modification on the server / site it no longer functions.

Does anyone know why it is so?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-19-2014, 03:06 AM
Post: #2
RE: Repetitive Error when testing site
Do you have a link to a test result? That is a configuration problem on the test machine so I'll need to track down which one.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-19-2014, 03:31 AM
Post: #3
RE: Repetitive Error when testing site
Thank you very much for your response.

Just saw that it works again. When performing a test to give you a link, it showed results.

Earlier it gave this result http://www.webpagetest.org/result/140817_XH_H21/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-07-2015, 02:38 PM
Post: #4
RE: Repetitive Error when testing site
I am facing the same issue and inspite of being getting this installed on 32 bit, it is creating issue. i have WINDOWS 2008 Server (on VM) and 32 bit.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-30-2015, 10:10 PM
Post: #5
RE: Repetitive Error when testing site
I'm was getting this a lot yesterday and is continuing today. Here's a link to a test:
http://www.webpagetest.org/result/150630_G8_N3K/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)