Current time: 10-20-2019, 06:34 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The testing completed but failed
01-22-2015, 04:09 PM
Post: #1
The testing completed but failed
I get the message "The testing completed but failed" when I choose to test From: Petah-Tiqwa, Israel - Chrome - Cable
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-28-2015, 04:07 PM
Post: #2
RE: The testing completed but failed
Same for me! How did u solve the problem ?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-29-2015, 12:45 AM
Post: #3
RE: The testing completed but failed
Sorry. The test agent was having issues. I just rebooted it and it looks like it is happier now: http://www.webpagetest.org/result/150128...67f4c14f1/
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-05-2015, 09:45 PM
Post: #4
RE: The testing completed but failed
Hi Patrick,

I have same problem.I am using my own test location and chrome browser.

wptdriver.ini:
[WebPagetest]
url=http://127.0.0.1/
location=Test
browser=Chrome
Time Limit=120
;key=TestKey123
;Automatically install and update support software (Flash, Silverlight, etc)
software=http://www.webpagetest.org/installers/software.dat

[chrome]
exe="C:\Program Files\Google\Chrome\Application;\chrome.exe"
options='--load-extension="%WPTDIR%\extension" --;user-data-dir="%PROFILE%" --no-proxy-server'
;installer=http://www.webpagetest.org/installers/bro;wsers/chrome.dat

Locations.ini
[locations]
1=Test_loc
default=Test_loc

[Test_loc]
1=Test
label=Test Location
group=Desktop

[Test]
browser=Chrome
connectivity=LAN
label="Test Location"
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)