Current time: 08-20-2019, 08:25 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Running scripts with RESTful APIs
04-07-2015, 10:07 PM
Post: #3
RE: Running scripts with RESTful APIs
(04-07-2015 01:00 AM)pmeenan Wrote:  The API has a "script" parameter (should be documented on the REST API docs page). If you are using HTTP GETs to talk to the API make sure to urlencode the script first.

Thanks Patrick for the quick reply. I tried running the test using Get as well as post. Here are some of issues I faced.

Using Get
I get a HTTP Status 200 back on the API response. With the <jsonUrl>**</jsonUrl> returned I can see the test is executing. But finally the test fails. here is one the result.
http://www.webpagetest.org/result/150407_WM_M1X/
Using Post
I am always getting the following error. The script has the navigate command and tab delimited. I am using the same script i use in the script tab in the home page.
I am using application/x-www-form-urlencoded for post. Seems I am missing something here.

<statusCode>400</statusCode>
<statusText>
Invalid Script (make sure there is at least one navigate command and that the commands are tab-delimited). Please contact us if you need help with your test script.
</statusText>
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Running scripts with RESTful APIs - ha_webdev - 04-07-2015 10:07 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)