The following warnings occurred:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 802 - File: showthread.php PHP 7.2.19-0ubuntu0.18.04.2 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 802 errorHandler->error



Current time: 10-20-2019, 06:33 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
No Agents Connected
05-13-2015, 11:11 AM
Post: #1
No Agents Connected
Hi,

I'm trying to setup private instance using the following instructions but somehow I get no test agents are connected.

http://andydavies.me/blog/2012/09/18/how...-instance/

Server is a linux machine and I have set up agent in windows.
Here is the installation check-

PHP version at least 5.3: 5.5.9-1ubuntu4.9
GD Module Installed: yes
FreeType enabled for GD (required for video rendering): yes
zip Module Installed: yes
zlib Module Installed: yes
curl Module Installed: NO (optional)
php.ini allow_url_fopen enabled: yes
APC Installed: NO (optional)
SQLite Installed (for editable test labels): NO (optional)
php.ini upload_max_filesize > 10MB: 2M (optional)
php.ini post_max_size > 10MB: 8M (optional)
php.ini memory_limit > 256MB or -1 (disabled): 128M (optional)
System Utilities

ffmpeg Installed (required for video): yes
ffmpeg Installed with scale and decimate filters(required for mobile video): 2.4.3-1ubuntu1~trusty6,mpdecimate (optional)
imagemagick compare Installed (required for mobile video): yes
jpegtran Installed (required for JPEG Analysis): NO (optional)
exiftool Installed (required for JPEG Analysis): yes
Filesystem

{docroot}/tmp writable: yes
{docroot}/dat writable: yes
{docroot}/results writable: yes
{docroot}/work/jobs writable: yes
{docroot}/work/video writable: yes
{docroot}/logs writable: yes
{docroot}/tmp on tmpfs: NO (optional)
Test Locations

No test agents are configured to render video

Local : WPT Agent Machine
TestAgent : TestAgent Location - No Agents Connected

I see the following in server log when I run the agent
/work/getwork.php?shards=1&reboot=1&location=TestAgent&software=wpt&version=2.16.0.197&ver=197&pc=TestAgent&dns=xx.xxx.xxx.xx-xx.xxx.xxx.xxx-xx.xxx.xxx.xxx&freedisk=154.034&GPU=1 HTTP/1.1" 500 358 "-" "WebPagetest Driver"

WPTDriver.ini

[WebPagetest]
url=http://serverIP/
location=TestAgent
browser=ag_Chrome,ag_Firefox
Time Limit=120
;key=TestKey123
;Automatically install and update support software (Flash, Silverlight, etc)
software=http://serverIP/installers/software.dat

[ag_Chrome]
exe="C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
options='--load-extension="%WPTDIR%\extension" --user-data-dir="%PROFILE%" --no-proxy-server'
installer=http://serverIP/installers/browsers/chrome.dat

[ag_Firefox]
exe="C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe"
options='-profile "%PROFILE%" -no-remote'
installer=http://serverIP/installers/browsers/firefox.dat
template=firefox

[Safari]
exe="C:\Program Files (x86)\Safari\Safari.exe"

[IE]
exe="C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\iexplore.exe"

locations.ini

[locations]
1=Local
default=Local

[Local]
1=TestAgent
label="Test Agent"

[TestAgent]
browser=ag_Chrome,ag_Firefox
label="Test Agent loc"

I could see TestAgent using /?hidden=1 but it doesn't appear in drop down when accessing the url. Any pointers will be helpful.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
No Agents Connected - smartyshal - 05-13-2015 11:11 AM
RE: No Agents Connected - andydavies - 05-13-2015, 10:38 PM
RE: No Agents Connected - smartyshal - 05-16-2015, 06:26 AM
RE: No Agents Connected - smartyshal - 05-19-2015, 10:41 AM
RE: No Agents Connected - tnguyen - 05-23-2015, 04:16 AM
RE: No Agents Connected - smartyshal - 05-28-2015, 09:25 AM
RE: No Agents Connected - tnguyen - 06-04-2015, 03:03 AM
RE: No Agents Connected - smartyshal - 06-06-2015, 03:07 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)