Current time: 01-17-2021, 11:07 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Script tests don't work well
02-19-2016, 11:00 AM
Post: #3
RE: Script tests don't work well
(02-18-2016 06:51 PM)rviscomi Wrote:  Check out this excerpt from Using WebPageTest that I contributed to the 2015 perf calendar: calendar.perfplanet.com/2015/using-webpagetest-authentication/

In short, try setting an authentication cookie instead of manually completing a log-in form. This way you can simply navigate to the authenticated page, which should greatly simplify the script and avoid strange behavior like you're seeing. The script would look something like this:

Code:
setCookie http://www.ebay.com session=286755fad04869ca523320acce0dc6a4
navigate http://www.ebay.com/

Simple, right?

One other note is that the documentation for waitForComplete lists only IE for browser support. However, you're testing in Chrome so it won't work the way you think it should. See https://sites.google.com/a/webpagetest.o...orComplete

Thanks for your reply. Actually, waitForComplete does some trick. If I don't add it, most of the tests will end before navigating to the target page. With it, I can see most of the tests can complete.

BTW, for such issues, do you have some logs we can check? for example, for the ranking data missing, etc.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Script tests don't work well - sally - 02-18-2016, 04:36 PM
RE: Script tests don't work well - sally - 02-19-2016 11:00 AM
RE: Script tests don't work well - pmeenan - 02-24-2016, 01:11 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)