Current time: 06-28-2017, 03:24 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Private instance - blocked with the "Waiting at the front of the queue" issue
12-19-2016, 08:06 PM (This post was last modified: 12-19-2016 09:23 PM by pmaugeri.)
Post: #1
Private instance - blocked with the "Waiting at the front of the queue" issue
Hi

I'm sorry to write here another post related to installing private instance but after reading and testing many things I still do not manage to have my test pass the dreadful waiting-at-the-front-of-the-queue stage :-)

Can you help me in my troubleshooting ? Where should I start having a look?

I managed to run wptdriver with no error and I see the WPT homepage with all my locations and browsers.

For the time being I just would like to have a Chrome based test running.

Here is my setup, just in case I missed something huge:

OS: Windows 7 Enterprise
XAMP: v3.2.2
Apache: 2.4
PHP: ?
Python: 2.7
WPT: 2.19

settings/locations.ini:
Code:
[locations]
1=Local_Server
default=Local_Server

[Local_Server]
1=Local_wptdriver
label=Local Server
group=Local

[Local_wptdriver]
browser=Chrome
label="Local Server"
connectivity=LAN

Code:
[WebPageTest]
url=http://127.0.0.1/
location=Local_wptdriver
browser=Chrome
Time Limit=120
;key=TestKey123
;Automatically install and update support software (Flash, Silverlight, etc)
software=http://www.webpagetest.org/installers/software.dat

[Chrome]
exe="C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
options='--load-extension="%WPTDIR%\extension" --user-data-dir="%PROFILE%" --no-proxy-server'
installer=http://www.webpagetest.org/installers/browsers/chrome.dat
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-19-2016, 08:50 PM
Post: #2
RE: Private instance - blocked with the "Waiting at the front of the queue" issue
In wptdriver.ini change Local_wptdriver to Local-WPTDriver - it needs to match the relevant section in locations.ini

Andy

Using WebPageTest - http://usingwpt.com/
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-19-2016, 09:25 PM
Post: #3
RE: Private instance - blocked with the "Waiting at the front of the queue" ...
(12-19-2016 08:50 PM)andydavies Wrote:  In wptdriver.ini change Local_wptdriver to Local-WPTDriver - it needs to match the relevant section in locations.ini

I made a wrong copy and paste and the post quote was not reflecting my exact setup. I correct it. Now you can see exactly what I have and Local_wptdriver matches wptdriver.ini and locations.ini.

I apologize for this mistake. So what could we wrong now?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-20-2016, 07:21 PM
Post: #4
RE: Private instance - blocked with the "Waiting at the front of the queue" ...
I works now!
Configuration was ok.
URLBlast and WPTDriver were not running properly.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-12-2017, 04:51 AM
Post: #5
RE: Private instance - blocked with the "Waiting at the front of the queue" ...
(12-20-2016 07:21 PM)pmaugeri Wrote:  I works now!
Configuration was ok.
URLBlast and WPTDriver were not running properly.

Hi, man!

What was your problem with URLBlast and WPTDriver?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)