Current time: 04-28-2017, 06:39 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
setViewportSize broken?
03-11-2017, 03:42 AM
Post: #1
setViewportSize broken?
Starting around March 6, setViewportSize stopped changing the resolution. We run private instances, but I've tested on your site and see the same issue.

Here are the results:
https://www.webpagetest.org/result/170310_QW_11VK/
Here's the script:
setViewportSize 375 667
navigate http://whatismyscreenresolution.net/

Searching has turned up similar issues. The solution was to put a tab between the height and width but I don't believe that's the current issue. The script text field doesn't seem to take tabs, and when I click the yellow 'script' above the "Re-run the test" button it seem to have automatically added the tab.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-18-2017, 12:35 AM
Post: #2
RE: setViewportSize broken?
setviewportSize is still broken but we've found a solution for the API call.

Our dev team had been calling the API with ...runtest.php?........&width=375&height=667. After searching through runtest.php I decided to change 'width' and 'height' to 'browser_width' and 'browser_height'. It works for us now. I'm not sure if it was broken before and never should have accepted height&width, or if they're being overwritten by the browser_height/browser_width variables.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-18-2017, 04:58 AM
Post: #3
RE: setViewportSize broken?
I am also experiencing the same issue. It stopped changing the browser size. I use runtest.php POST call. Adding width and height or browser_width and browser_height did not fix the issue. It keep runs the test in default window size no matter what the width/height are provided or passing the dimensions from setViewportSize.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)