Current time: 04-26-2017, 10:16 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chrome error on profile
04-12-2017, 10:37 PM
Post: #1
Chrome error on profile
Hello,

I installed a private instance and an agent that should test my website within this server.

The problem is that i receive the error displayed in the screenshot filled in attachments.

The test which is run in another computer (my local pc) the test can be performed successfully, but not on all cases...

Can you help me please ?


Attached File(s) Image(s)
       
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-22-2017, 01:02 AM
Post: #2
RE: Chrome error on profile
I have experience same problem when testing wpt 3.0 and the newest agent.
Both server and agent is at the same WIndows Server 2012 R2 machine.

I have tried to use another version of Chrome, but this does not help.

Did you find a solution jperciot?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Yesterday, 03:18 AM
Post: #3
RE: Chrome error on profile
I also am seeing this. However, I seem to be getting it on the repeat views. The waterfalls still show up, but the repeat views show a screenshot indicating that the profile could not be loaded. This is occurring consistently on some of my Windows 2012 Chrome test agents, and intermittently on others.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)