Current time: 08-22-2018, 10:24 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Slow running tests and Lighthouse failures
02-10-2018, 08:12 AM
Post: #1
Slow running tests and Lighthouse failures
Did something change in the agent behavior maybe, around 2/8 noon pst? My private instance agents started to queue badly with no change in test load. I've added 50% more agents and they still can't keep up. Simultaneously Lighthouse scores stopped being calculated. The test log gives this message and shows the job being killed

Sorry, Lighthouse had some issues gathering your report on WebPageTest. Please try again or try using Lighthouse through another way

I can repro this on the public instance

https://www.webpagetest.org/lighthouse.p...e2a7&run=1
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-13-2018, 02:14 AM
Post: #2
RE: Slow running tests and Lighthouse failures
Are you sure you have chosen a test agent that supports running Lighthouse? Check out this post. We have a private instance where we have a linux test agent (one of the linux options here - only they can run Lighthouse). It runs Lighthouse successfully if you choose to use mobile emulation as well.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-13-2018, 02:23 AM
Post: #3
RE: Slow running tests and Lighthouse failures
Yes. I am using the latest Linux AMIs. They have been getting lighthouse scores with 100% success until 2/8 at noon and now they are 100% failures. I also had a repro on the public instance.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-13-2018, 09:56 AM
Post: #4
RE: Slow running tests and Lighthouse failures
looks like the lighthouse failures are all due to a busted lighthouse 2.9.0 2.9.1 was just released a few minutes ago.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)