Current time: 07-21-2019, 08:38 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WPTagent working well but browsers list is empty
04-06-2019, 05:00 PM
Post: #1
Sad WPTagent working well but browsers list is empty
Hi guys
I was install and run Private instance on a windows server 2016
I just renamed connectivity.ini.sample to connectivity.ini and edited locations.ini
locations.ini:
[locations]
1=LocalPageTest
default=LocalPageTest

[LocalPageTest]
browser="Chrome,Firefox"
label="Local Browsers"

after that i started wptagent with this command
Code:
python wptagent\wptagent.py -vvvv --server http://127.0.0.1/work/ --location LocalPageTest

Output:
Code:
C:\Users\Administrator>python wptagent\wptagent.py --server http://127.0.0.1/work/ --location LocalPageTest
Python 2.7.16
Running agent, hit Ctrl+C to exit
Exiting...
Done

C:\Users\Administrator>python wptagent\wptagent.py -vvvv --server http://127.0.0.1/work/ --location LocalPageTest
23:51:44.161 - Detected Browsers:
23:51:44.161 - Chrome Canary: C:\Program Files (x86)\Google\Chrome Dev\Application\chrome.exe
23:51:44.161 - Firefox: C:/Program Files/Mozilla Firefox/firefox.exe
23:51:44.161 - Chrome: C:/Program Files (x86)/Google/Chrome/Application/chrome.exe
23:51:44.161 - Microsoft Edge: C:\Users\Administrator\wptagent\internal\support\edge\14\MicrosoftWebDriver.exe​
23:51:44.161 - Canary: C:\Program Files (x86)\Google\Chrome Dev\Application\chrome.exe
23:51:44.161 - Edge: C:\Users\Administrator\wptagent\internal\support\edge\14\MicrosoftWebDriver.exe​
23:51:44.161 - Firefox Dev: C:\Program Files\Mozilla Firefox Dev\firefox.exe
23:51:44.161 - Firefox Beta: C:\Program Files\Mozilla Firefox Beta\firefox.exe
23:51:44.161 - Firefox Nightly: C:\Program Files\Nightly\firefox.exe
23:51:44.161 - ie: C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\iexplore.exe
23:51:44.161 - Chrome Dev: C:\Program Files (x86)\Google\Chrome Dev\Application\chrome.exe
23:51:44.161 - Chrome Beta: C:\Program Files (x86)\Google\Chrome Beta\Application\chrome.exe
23:51:44.191 - C:\Python27\python.exe -m pip install --upgrade marionette_driver
23:51:45.394 - Interfaces:
23:51:45.394 - {'Teredo Tunneling Pseudo-Interface': [snicaddr(family=-1, address='00-00-00-00-00-00-00-E0', netmask=None, broadcast=None, ptp=None), snicaddr(family=23, address='2001:0:2851:78dd:30c2:3790:7536:4f52', netmask=None, broadcast=None, ptp=None), snicaddr(family=23, address='fe80::30c2:3790:7536:4f52', netmask=None, broadcast=None, ptp=None)], 'Ethernet': [snicaddr(family=-1, address='84-50-D6-55-44-54', netmask=None, broadcast=None, ptp=None), snicaddr(family=2, address='138.201.176.173', netmask='255.255.255.224', broadcast=None, ptp=None), snicaddr(family=23, address='fe80::a850:b451:cd8:51bd', netmask=None, broadcast=None, ptp=None)], 'isatap.SERVER1': [snicaddr(family=-1, address='00-00-00-00-00-00-00-E0', netmask=None, broadcast=None, ptp=None), snicaddr(family=23, address='fe80::200:5efe:138.201.176.173', netmask=None, broadcast=None, ptp=None)], 'Loopback Pseudo-Interface 1': [snicaddr(family=2, address='127.0.0.1', netmask='255.0.0.0', broadcast=None, ptp=None), snicaddr(family=23, address='::1', netmask=None, broadcast=None, ptp=None)]}
Python 2.7.16
23:51:45.505 - Waiting for Idle...
                                                                                      23:51:47.536 - C:\Users\Administrator\wptagent\internal\support\winshaper\shaper.exe remove
23:51:47.582 - C:\Users\Administrator\wptagent\internal\support\winshaper\shaper.exe install
23:51:47.644 - Updating Windows root certificates...
23:51:47.644 - certutil.exe -generateSSTFromWU "C:\Users\Administrator\wptagent\work\WIN-7LRHM6DGQPC.data\root_certs.sst"
Running agent, hit Ctrl+C to exit
23:51:48.286 - Starting extension server on port 8888
23:51:48.302 - Starting new HTTP connection (1): 127.0.0.1:8888
23:51:48.302 - 200 GET /ping (127.0.0.1) 0.00ms
23:51:48.302 - http://127.0.0.1:8888 "GET /ping HTTP/1.1" 200 4
23:51:48.302 - Starting CPU benchmark
23:51:49.973 - CPU Benchmark elapsed time: 1.672, multiplier: 0.598
23:51:49.973 - Checking for work: http://127.0.0.1/work/getwork.php?f=json&shards=1&reboot=1&location=LocalPageTest&pc=WIN-7LRHM6DGQPC&version=190329.170350&screenwidth=1920&screenheight=1080&freedisk=17.718&upminutes=1069
23:51:49.973 - Starting new HTTP connection (1): 127.0.0.1:80
23:51:49.989 - http://127.0.0.1:80 "GET /work/getwork.php?f=json&shards=1&reboot=1&location=LocalPageTest&pc=WIN-7LRHM6DGQPC&version=190329.170350&screenwidth=1920&screenheight=1080&freedisk=17.718&upminutes=1069 HTTP/1.1" 200 0
23:51:55.005 - Checking for work: http://127.0.0.1/work/getwork.php?f=json&shards=1&reboot=1&location=LocalPageTest&pc=WIN-7LRHM6DGQPC&version=190329.170350&screenwidth=1920&screenheight=1080&freedisk=17.718&upminutes=1069
23:51:55.019 - http://127.0.0.1:80 "GET /work/getwork.php?f=json&shards=1&reboot=1&location=LocalPageTest&pc=WIN-7LRHM6DGQPC&version=190329.170350&screenwidth=1920&screenheight=1080&freedisk=17.718&upminutes=1069 HTTP/1.1" 200 0
   
Every things is ok but WebPagetest can't show Browsers
   
Should I do another thing?
Please tell me how i can connect wptagent to WebPageSpeed?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-20-2019, 06:57 PM (This post was last modified: 05-20-2019 06:58 PM by jyotiprakash126@gmail.com.)
Post: #2
RE: WPTagent working well but browsers list is empty
Could you please try the following command,
python wptagent\wptagent.py -vvvv --server http://127.0.0.1/work/ --location Test --network host
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)