Current time: 06-26-2019, 01:49 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
setCookie not working for tests run on Iphone agent
04-23-2019, 06:56 AM (This post was last modified: 04-23-2019 09:13 AM by anilpothala.)
Post: #1
setCookie not working for tests run on Iphone agent
Noticed the setCookie method not working for tests triggered on iphone agent using any browser like chrome , firefox..etc.

i have tried by setting following iphone user agents too, but doesn't seems to be working.

{setUserAgent:'Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 6_0 like Mac OS X) AppleWebKit/536.26 (KHTML, like Gecko) Version/6.0 Mobile/10A5376e Safari/8536.25'},

{setUserAgent: [config.homepage,'Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU like Mac OS X; en) AppleWebKit/420+ (KHTML, like Gecko) Version/3.0 Mobile/1A543 Safari/419.3']},

Following is the location used in test script

location: 'Dulles:Chrome.3GSlow'


Can some one help here?


Test Script:-


{setCookie: [config.homepage,'SENV=prodb']},
{setCookie: [config.homepage,'searchEnv=app-search.'+lowerenv+'.electrode-search.polaris.glb.prod.walmart.com']},
{setCookie: [config.homepage,cookiename]},
{setUserAgent:'Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 6_0 like Mac OS X) AppleWebKit/536.26 (KHTML, like Gecko) Version/6.0 Mobile/10A5376e Safari/8536.25'},
{navigate: 'https://www.walmart.com/search/?cat_id=0&query='+query+''},
'waitForComplete'
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)