Current time: 12-15-2019, 12:12 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cached AMP pages break on WPT lighthouse test
08-07-2019, 06:14 AM (This post was last modified: 08-08-2019 09:40 AM by atisdale.)
Post: #1
Cached AMP pages break on WPT lighthouse test
Running WPT against pages in the Google AMP cache. We use a private instance of WPT. Our tests started failing on 26th July.

this is an example page we test against:
https://www-babycenter-com.cdn.ampprojec...bor_181.bc

I've attached a screen shot of the results I get on our private instance

I also ran a test on public WPT and got slightly different but still bad results
https://www.webpagetest.org/lighthouse.p...7246&run=1

The page is fine and the regular WPT tool gives normal results.

thanks in advance for any help

   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-08-2019, 09:39 AM
Post: #2
RE: Cached AMP pages fail lighthouse test
A bit more information. The breakage of the Lighthouse tests against Cached AMP pages started when our private instance of WPT started to use Lighthouse 5.2.0
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-20-2019, 09:33 AM
Post: #3
RE: Cached AMP pages break on WPT lighthouse test
More investigation it seems this is an issue with lighthouse 5.2.0 that others have seen.
https://github.com/GoogleChrome/lighthouse/issues/9562

A PR is here which may fix it.
https://github.com/GoogleChrome/lighthouse/pull/9576
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)