Current time: 12-12-2019, 02:43 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Connection View - no connection initialization
09-14-2011, 05:27 PM
Post: #1
Connection View - no connection initialization
In the results:
[Image: connectionview.png]

There is no initialization of connection in third pipe. What does it mean?

I see similar results quite often and would like to understand this. Anybody has an idea?

Artur
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-14-2011, 06:00 PM
Post: #2
RE: Connection View - no connection initialization
If this was a test run with IE9, then the answer is here:
http://www.belshe.com/2011/02/10/the-era...reconnect/

Best wishes,
Markus
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-14-2011, 06:36 PM
Post: #3
RE: Connection View - no connection initialization
No, it was run with IE8, but thanks for the link. I didn't know about this feature of IE9.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-14-2011, 10:15 PM
Post: #4
RE: Connection View - no connection initialization
It's REALLY hard to say without knowing more context. If the waterfall is from the second step in a multi-step script then it's also possible that it is re-using a connection from an earlier page load that is still open. If it's from a straight-url test then it would have to be a bug in the capturing (and if you could shoot me a test URL I can try to track it down).

Thanks,

-Pat
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)