Current time: 12-14-2019, 10:59 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Regarding Static Caching
04-08-2011, 07:55 AM (This post was last modified: 04-08-2011 07:57 AM by Mikosh.)
Post: #1
Regarding Static Caching
I'm partially new to this realm of speed optimization and really love the detail that webpagetest offers. But I'm having trouble solving the issue of static caching. On my first view, in the screenshot below, all of the local items have an expire that I set in my .htaccess. But when repeat view rolls around I get x's on everything. Why would the expires header work for first view, but fail with repeat view? And what would be the reason for getting 3x result on almost everything?
   
   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-08-2011, 09:21 AM
Post: #2
RE: Regarding Static Caching
Do you have a link to your actual test result? It's possible that there's something screwy with the headers in the first view that I'm not detecting (they are definitely broken because all of the yellow in the repeat view indicates conditional requests with 304 responses).

Thanks,

-Pat
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-08-2011, 12:44 PM
Post: #3
RE: Regarding Static Caching
Thanks for the tip! I had the expire settings incorrect in the htaccess. Got it working now.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)