Current time: 04-20-2019, 02:20 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Really long first byte/initial connection
07-10-2011, 10:37 PM
Post: #1
Really long first byte/initial connection
It seems I'm getting really long first byte/initial connection times (40s+ or timing out) but only when testing from los angeles, I've run dozens of tests over the last few days and the issue only seems to happen for the LA test. I currently use cloudflare, so i wonder if it could be an issue with the CF datecenter that is serving my site there?

http://www.webpagetest.org/result/110710_2J_111T3/
http://www.webpagetest.org/result/110710_WW_111YD/

Any ideas?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-11-2011, 12:03 AM
Post: #2
RE: Really long first byte/initial connection
My guess is that it is related to this: http://twitter.com/#!/CloudFlareSys/stat...7166042113

Though they followed up a bit later and said that it was mitigated. Maybe there are some lingering issues. It wouldn't hurt to ping their support team and check.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-11-2011, 06:09 AM
Post: #3
RE: Really long first byte/initial connection
Yep, looks like they had an attack in LA this morning: http://twitter.com/#!/CloudFlareSys/stat...6853177344

Should be resolved now: http://twitter.com/#!/CloudFlareSys/stat...0753263616
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-11-2011, 12:08 PM
Post: #4
RE: Really long first byte/initial connection
Yeah, appears to be back to normal. Thanks Patrick.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)